Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Helle Thorning-Schmidt har tidligere været formand for DBU’s Kvindekommission. Nu har hun sat sig i spidsen for en ny rådgivende komité i unionens regi. Good Governance og Udvikling skal sikre, at DBU og fodbolden generelt tager langt større samfundsansvar. Komitéen kommer ikke til at mangle arbejde, lover den nye formand.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Helle Thorning: Vi kan selvfølgelig ikke tolerere diskrimination. Derfor skal der sættes ind over for det, der er sket i Iran

Der er nok at se til for Dansk Boldspil-Unions nye komité for good governance og udvikling. Med Helle Thorning-Schmidt som formand skal komitéen sikre, at unionen er blandt verdens bedste i good governance og bæredygtighed.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En del af noget større. Sådan har Dansk Boldspil-Unions slogan lydt i ret præcis fem år og en uge. Fodbolden i regi af det nationale forbund skulle ikke længere blot handle om spillet på banen, men også om at tage ansvar for samfundet. Gøre danskerne sundere, skabe bedre indlæring i folkeskolen og måske tilmed styrke integrationen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden