Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Phil Noble/Ritzau Scanpix
Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix

Manchester Citys Raheem Sterling har fået en forrygende start på sæsonen med 6 mål i 5 klubkampe. Tillige har han scoret 2 gange for det engelske landshold.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Champions League starter: Trods et ulmende oprør er løbet nok kørt for de små i europæisk fodbold

Gruppespillet i Champions League er som regel præget af for få overraskelser og for lidt spænding. Der er for stor niveauforskel på de bedste og turneringens mindre gode hold. Derfor synes en strukturreform til fordel for de store klubber at være uundgåelig.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På en stegende hed og lummer lørdag aften i Madrid for tre en halv måned siden blev Liverpool FC kronet som Europas fodboldkonger efter et lettere søvndyssende finalehedeslag mod Tottenham. Mens Tottenham i sidste sæson skulle vise sig at være turneringens overraskelse sammen med det hollandske kvalifikationshold Ajax, hørte de senere vindere af klubfodboldens største event allerede ved turneringsstart til den snævre gruppe af etablerede favoritter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden