Wes Morgan fik besøg af holdkammeraterne, da han havde scoret.
Foto: Rui Vieira/AP

Wes Morgan fik besøg af holdkammeraterne, da han havde scoret.

Champions League

Leicester stempler ind ved siden af Real Madrid, Barcelona, Bayern, Dortmund og Juventus

Kasper Schmeichel og det engelske mesterhold er videre i Champions League efter 2-0 over Sevilla.

Champions League

Leicester City Football Clubs vanvittige eventyrlige ridt er efter afsporing i form af fyringen af mestertræneren Claudio Ranieri tilbage på skinner.

Det engelske mesterhold sejrede på hjemmebane 2-0 over spanske Sevilla i returkampen i Champions Leagues 1/8-finaler. Dermed er klubben, der dagen efter nederlaget til Sevilla i den første kamp for tre uger siden fyrede manager Claudio Ranieri, videre i prestigeturneringen og blandt Europas sidste 8 hold med en samlet score på 3-2.

Blandet de sidste 8 hold  gør Leicester giganter og tidligere vindere som Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund og Juventus selskab.

Leicesters danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel holdt flere gange sit hold inde i varmen i en tempofyldt affære, hvor Sevilla slet ikke formåede at sætte en dagsorden, man bør forvente af et spansk top-3-hold.

Schmeichel  kom først i søgelyset med en refleksredning i 4. minut, da Samir Nasri var nærgående. Franskmanden, der flere gange viste sin store tekniske begavelse, stod i 2. halvleg for en regulær svinestreg, da han nikkede Leicester-angriberen Jamie Vardy en lille skalle. Med marchordren et kvarter før tid forsvandt Sevillas tilsyneladende sidste  håb om, at score det ene mål, der kunne have udløst forlænget spilletid på King Power Stadium.

Siden fik  Sevilla den største mulighed af alle i form af et straffespark, da Kasper Schmeichel satsede for meget og fejede en Sevilla-spiller væk. Men som i det første opgør for tre uger siden var Schmeichel reaktionsstærk på stregen og reddede forsøget fra den svagt sparkende  Steven Nzonzi.

Leicester-anfører Wes Morgan gik forrest i Schmeichel-klubbens optur frem mod mesterligaens kvartfinaler, da han stod helt rigtigt placeret ved et  skarpt frispark i 26. minut. Bolden  passerede gennem venner og fjender, og heldet var med Wes Morgan, der sneg sig frem bag en passiv Gabriel Mercado.

Sergio Escudero var tæt på udligning i 53. minut, da hans særdeles skruede drøn ramte overliggeren. Schmeichel var prisgivet. Sekunder efter Escudero-forsøget sikrede en anden af Leicesters store støtter,  Marc Albrighton, 2-0-føringen, som Schmeichel og co. med den rette portion held og snilde fik kørt i land.

Hvad noget af handlingen  i det næste kapitel af Leicester-eventyret omhandler afsløres på fredag, når der trækkes lod til de fire kvartfinaler i Champions League.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce