Atlético Madrids franske angriber Antoine Griezmann scorer i mere end hver anden kamp, han spiller i Champions League eller Europa League. 27 gange i 52 kampe har han nu jublet i den stribede trøje.
Foto: Manu Fernandez/AP

Atlético Madrids franske angriber Antoine Griezmann scorer i mere end hver anden kamp, han spiller i Champions League eller Europa League. 27 gange i 52 kampe har han nu jublet i den stribede trøje.

Champions League

Atlético Madrid er videre til de sjove kampe

Ottendedelsfinalen i Champions League venter på Atlético Madrid, som besejrede kriseramte Monaco hjemme.

Champions League

Atlético Madrid er videre fra gruppe A i Champions League.

Det blev en realitet onsdag aften, da Atlético hjemme besejrede kriseramte Monaco 2-0.

Dermed nåede spanierne op på 12 point med en spillerunde igen og kan ikke hentes af Club Brugge, som møder Borussia Dortmund senere onsdag.

For Monaco blev det endnu en nedtur, og klubben og træner Thierry Henry lider fortsat i en forfærdelig sæson.

Monaco var overmatchet som sjælden set i første halvleg, og muligheden for at gå videre i gruppen var væk allerede inden kampen.

Med nederlaget kan Monaco heller ikke længere nå med i 16.-delsfinalen i Europa League.

Henry og co. fik en særdeles kold klud i ansigtet kort efter første fløjt, da Atlético allerede kom foran 1-0 efter 87 sekunder.

Anfører Koke afslutttede et stykke uden for feltet, og Monacos Benoit Badiashile fik uheldigt rettet bolden af, så den strøg i mål til spansk 1-0-føring.


Efter 24 minutter driblede Angel Correa rundt i venstre side af Monacos felt og lagde bolden til rette for Antoine Griezmann, som øgede til 2-0.

Resten af halvlegen var en stor spansk magtdemonstration for Monaco, der i den hjemlige liga ligger næstsidst med blot ti point.

Monaco var bedre med i anden halvleg, og gav Atlético-keeper Jan Oblak mere at lave, og klubben fik også tildelt et straffespark med otte minutter igen.

Atléticos Stefan Savic fik samtidig sit andet gule kort for at tage hånden til hjælp i feltet, og dermed var Atlético reduceret til ti mand.

Det hele hjalp dog ikke Monaco meget, da Radamel Falcao sparkede bolden forbi målet, og dermed er Monaco færdig med europæiske fodboldkampe i denne sæson efter hjemmekampen mod Dortmund i sidste runde i december.

To videre uden at spille

I gruppe D blev FC Porto og Schalke 04 klar til ottendedelsfinalerne, da Lokomotiv Moskva besejrede Galatasaray 2-0. De tophold i gruppen mødes senere onsdag og kan koncentrere sig om at jagte gruppens førsteplads.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce