Eriksen. Tottenhams danske kreatør fik aldrig rigtigt sat et aftryk i kampen mod West Ham.
Foto: John Walton/AP

Eriksen. Tottenhams danske kreatør fik aldrig rigtigt sat et aftryk i kampen mod West Ham.

Premier League

Schmeichel er vinderen, da Eriksen og co. ikke kunne levere

Christian Eriksen og Tottenham formåede ikke at sætte pres på Kasper Schmeichel og Leicester i Premier League-tabellen.

Premier League

Det er 55 år siden, Tottenham har fået klubnavnet indgraveret i det engelske mesterskabstrofæ.

Klubben, der blev populær i Danmark i slutningen af 1970'erne, da den krydrede det klassiske fysisk betonede britiske spil med sydamerikansk elegance med indkøbene af de argentinske verdensmestre Osvaldo Ardiles og Ricardo Villa, tørster efter at få fingrene i trofæet igen. Men titelvejen er belagt med massive forhindringer.

Efter topholdet Leicesters umiddelbare 2-2-skuffelse tirsdag mod West Bromwich kunne Christian Eriksens mandskab, der har masser af unge, talentfulde engelske spillere blandt de bærende kræfter, stryge til tops i Premier League med sejr i London-mødet med West Ham. Drømmen om at vende tilbage til tabeltoppen levede dog kun i ganske få minutter.

2-2

Premier Leagues mest formstærke mandskab med seks sejre på stribe tabte nemlig 1-0 til West Ham, der dermed fortsat må regnes som seriøs bejler til den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen. De er kun et point efter de to Manchester-klubber, der fik vidt forskelligt udbytte. United vandt 1-0 på Juan Matas frisparksperle 10 minutter før tid mod Watford, der generelt var noget farligere end hjemmeholdet

[stilling]

Manchester City fik tre dage efter Liga Cup-triumfen mod Liverpool ørene i maskinen mod et tændt Liverpool-hold, der sejrede klart med 3-0.

Målmand Kasper Schmeichel og resten af Leicester-holdet står således som midtugerundens helt store vindere, idet Arsenal, der er ved at få de velkendte gummiben, sensationelt tabte til 2-1 på hjemmebane til Swansea. Jo, Schmeichel og Eriksen får noget at snakke om, når de senere på måneden skal tilbringe en uge sammen i landsholdslejren.

Svag kamp af Tottenham

På Boleyn Ground blev Michail Antonio matchvinder, da han vred sig fri ved et hjørnespark og ved forreste stolpe kunne heade Dimitri Payets bold ind bag en forgæves sprællende Hugo Lloris i 7. minut. West Ham kontrollerede begivenhederne i de første 45 minutter, og gæsterne, der var langt fra vanligt kreativt niveau, var tæt på at være statister.

Efter pausen fik Tottenham spillet sig frem til enkelte muligheder, men der var hverken saft, kraft eller klasse i afslutningerne. Særligt topscoreren Harry Kane leverede ikke, og det var svært at se, hvorfor den 22-årige topscorer er en af de mest hypede engelske spillere i nyere tid.

Tottenham skal i kamp igen på lørdag. Her venter rivalerne fra Arsenal i en forfølgerduel, man næppe kan tillade sig at tabe, hvis man vil stå med trofæet 15. maj, hvor Leicester lige nu er favoritter til at skrive sidste kapitel i deres sensationseventyr - og få indgraveret klubnavnet i Premier League-trofæet.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce