Foto: POULSEN LARS
Superligaen

Kent Nielsen fyret i Brøndby

Brøndby IF har fyret cheftræner Kent Nielsen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Superligaen

Brøndby IF's nederlag til HB Køge var dråben for klubbens bestyrelse, der har fyret klubbens cheftræner gennem de seneste 15 måneder Kent Nielsen.

Den traditionsrige fodboldklub har de seneste fire år haft svært ved at levere de sportslige resultater, der har kendetegnet klubben siden midten af 1980'erne. Kent Nielsen skulle fra begyndelsen af 2009 forsøge at få klubben tilbage på sporet, men den mission kuldsejlede definitivt med 3-1-ydmygelsen til HB Køge.

»De resultater vi har lidt under i lang tid har betydet, at vi har besluttet, at vi afbryder samarbejdet med Kent Nielsen fra og med i aften«, siger klubbens magtfulde bestyrelsesformand Per Bjerregaard ifølge Ritzau.

LÆS OGSÅ

»Selv om man har en dygtig træner, så går det nogle gange galt. Vi var nået til en "dead end"«, siger bestyrelsesformand Per Bjerregaard om fyringen.

Skuffet Nielsen
Kent Nielsen overtog i januar 2009 et mandskab, der lå på superligaens førsteplads, men siden har pilen kun peget nedad.

»Trænerfyringer en del af fodboldverden. I særdeleshed når resultaterne ikke er der. Jeg har været glad for at være her og er skuffet over, at det ikke er lykkedes«, siger Kent Nielsen.

Brøndby har ikke vundet i de seneste otte ligakampe, ligesom den tidligere så stærke fæstning på Brøndby Stadion er blevet skudt sønder og sammen efter seks kampe på stribe uden fuld gevinst.

Information følger fredag

Det tog merer end en time for spillere og ledelse at komme ud fra omklædningsrummet efter nederlaget, men da der endelig dukkede nogen frem, så var det bestyrelsesformanden selv med den beklagelige meddelelse for Kent Nielsen.

Hvem der overtager ansvaret i klubben vides ikke. Ifølge klubbens hjemmeside følger der mere information fredag.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce