Matchvinderen havde brug for revanche

FC Nordsjællands dobbelte målscorer mod Randers mener, at holdet trods trætte ben havde brug for en sejr mod Randers efter stor skuffelse i sidste uge.

Superligaen

På trods af trætte ben efter en hård europæisk midtugekamp mod Sporting Lissabon var FC Nordsjælland opsatte på at slå Randers i søndagens Superligaopgør.

Motivationen kom fra sidste weekends 1-2-nederlag til Sønderjyske.

»Nu var det vigtigt for os at få tre point. Vi var meget skuffede, efter at vi tabte til Sønderjyske i sidste uge, og det var vigtigt for os at revanchere os«, siger Nicolai Stokholm til Canal 9.

Masser af chancer
Midtbaneslideren scorede begge FC Nordsjællands mål i 2-0-sejren over Randers, og generelt spillede udeholdet en flot kamp, som bød på flere store chancer i begge ender af banen.

Men selv om hjemmeholdet også havde flere store muligheder og nok burde have scoret mindst et enkelt mål, så mener FCN-anføreren, at sejren til gæsterne var helt fortjent.

»Vi havde en hård kamp i torsdags. Vi vidste, vi måske havde lidt trætte ben, men jeg synes, vi kommer ind og viser god fysisk form, og gennem 90 minutter vinder vi denne kamp helt fortjent«, siger Nicolai Stokholm.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce