Overlevelseskamp. Direktør Jakob Nielsen var selv sagt i kulkælderen efter dagens kamp i Randers, men han har ikke opgivet håbet om superligabold næste år.
Foto: Anders Brohus/Polfoto

Overlevelseskamp. Direktør Jakob Nielsen var selv sagt i kulkælderen efter dagens kamp i Randers, men han har ikke opgivet håbet om superligabold næste år.

Superligaen

Randers-direktør: Vi kan stadig nå at blive reddet

Ulovlig spillerhandel betyder, at direktør Jacob Nielsen fra Randers FC ikke er sikker på, at klubben ryger ned i 1. division.

Superligaen

Der resterer et spinkelt håb i Randers FC om overlevelse i landets bedste fodboldliga, selvom klubben rykkede ned i dag.

Efter 2-2-kampen hjemme mod Esbjerg siger en skuffet Randers-direktør, Jacob Nielsen, at klubben stadig venter på en afklaring i sagen om Kim Aabechs kontraktforhold i Lyngby, som reddede endnu en sæson i Superligaens sidste spillerunde.

Direkte adspurgt, om han føler sig sikker på, at Randers FC skal spille 1. division i næste sæson, svarer Jakob Nielsen prompte:

»Nej«.

Undren over manglende afgørelse Direktøren er ikke meget for at uddybe sit 'nej', men han undrer sig »ekstremt meget« over, at sagen ikke allerede er afgjort.

»Jeg har opfordret DBU til at få den afsluttet flere gange«, siger Jacob Nielsen og tilføjer:

»Det er synd for alle, at det først skal afgøres her efter sæsonen«.

LÆS MERE

Randers og Aabech har et anstrengt forhold til hinanden, efter at begge har fået en bøde på 25.000 kroner hver, fordi parterne har overtrådt DBU's seksmånedersregel for indgåelse af kontrakt, da Aabech oprindeligt skrev under med Randers FC.

Selvom DBU ellers har understreget, at Aabech ikke har spillet ulovligt for Lyngby, undersøges sagen om Aabechs kontraktforhold fortsat.

LÆS MERE

Hvis Lyngby bliver idømt en straf, kan det blive i form af en pointstraf, hvilket kunne hjælpe Randers.

»Jeg er da glad for, vi ikke tabte til Esbjerg, for så endte vi som nummer 11«, siger Jacob Nielsen med henvisning til, at Randers FC vil være den nærmeste klub i tabellen til at passere Lyngby, hvis klubben får trukket point fra som straf.

Indstillet på 1. division

Jacob Nielsen slår dog gerne fast, at han har indstillet sig på 1. division.

»Det her virker som et sidste desperat håb, men det er det ikke. Jeg står og snakker til jer, som var vi et 1. divisionshold«, siger Jacob Nielsen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce