FCK-anfører om guld: Skal falde i niveau før det kikser

Lars Jacobsen erkender, at FC København skal underpræstere i foråret for at miste forspringet i Superligaen.

Superligaen

FC København er med et forspring på 12 point til de nærmeste forfølgere fra FC Nordsjælland allerede inden forårets 13 spillerunder tæt på at sikre sig det danske mesterskab.

FCK-anfører Lars Jacobsen erkender da også, at meget skal gå galt for københavnerne.

»Det vil være en skuffelse, hvis det går galt, men derfra til at sige, at det er overstået, der er langt. Vi skal præstere på et lavere niveau end normalt, hvis det skal kikse. Men der er sket masser af ting i fodboldhistorien, der er vildere end det«, mener Lars Jacobsen efter søndagens 4-1-sejr over de nærmeste forfølgere, mestrene fra FC Nordsjælland.

LÆS OGSÅ

FCK har nu vundet sæsonens to første møder med FCN, som voldte københavnerne store problemer i sidste sæson.

Lars Jacobsen afslører, at værterne i Parken havde en klar idé om, hvordan de skulle få point mod gæsterne fra Farum.

»Vi skabte mange chancer i dag, og tidligt i kampen var vi farlige, når vi slog bolden ind i boksen. Rent højdemæssigt er FCN os underlegne. Jo mere vi kunne få bolden ind i boksen, jo bedre«, siger anføreren.

Nogle helvedes nakkemuskler

Lars Jacobsen lagde i starten af anden halvleg op til FCK's 3-0-mål, da han headede bolden ind i feltet. Her droppede FCN-keeper Jesper Hansen fælt, da han ikke fik grebet bolden, som Cesar Santin kunne heade i mål.

»Man skal ikke undervurdere den kraft, jeg får sat i det hovedstød. Den er ikke sjovt at have med at gøre, når jeg først får spændt nakkemusklerne«, siger Lars Jacobsen med et grin og bliver straks mere alvorlig.

»Det er klart, at den tager Jesper normalt. Vi sætter et hårdt pres på dødboldene, og han har ikke så mange forsvarsspillere, der kan hjælpe ham i de situationer. Dér har vi nogle store drenge, og det er svært for ham«, mener Lars Jacobsen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce