Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

FCK-træner: Vi skal først vinde guld i maj

FC Københavns træner Ariël Jacobs nedtoner kappestrid med FC Nordsjælland, som er kommet tættere på DM-guldet.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tre pointtab i træk har bragt et kedeligt emne på banen for FC København. For er FCK i gang med at smide et sikkert dansk mesterskab i hænderne på forfølgerne fra FC Nordsjælland?

FCN er kun syv point efter førerholdet FCK, og i næste spillerunde skal københavnerne en tur til Farum.

»Vores endelige mål er at vinde mesterskabet, men først i maj. Ikke i næste uge. Målet i næste uge er at vinde, som det er hver eneste uge«, siger Ariël Jacobs.

LÆS ARTIKEL

FCK-træneren kunne søndag se sit hold spille uafgjort 1-1 hjemme mod OB, og det var tredje kamp i træk uden sejr. Den skal gerne komme på næste mandag ude mod FCN.

»Vi taler kun om den næste kamp. Indtil nu har jeg ikke snakket om det endelige mål, som er det samme for alle hold«.

»Det er enten at undgå at rykke ned, som det er tilfældet for bundholdene, eller at skaffe en europæisk billet eller ende helt i top«, siger Jacobs.

»Hvis resultaterne havde været der, men vi havde spillet bedre, så kunne man have sagt, at vi ikke fortjener at ligge nummer et«, slår belgieren fast.

Skarphed foran mål manglede

Årets på papiret vigtigste kamp for både FCK og FCN venter altså i næste spillerunde, men det nedtoner den tidligere Anderlecht-træner.

» Jeg ved ikke, om den kamp er specielt vigtig. For FCN er den åbenbart ikke vigtig. Jeg har hørt, at de fokuserer på andenpladsen«.

»Jeg tror, at der normalt er mere pres på FC Nordsjælland, men det er der ikke nu«, mener Jacobs.

Mod OB var FCK tættest på alle tre point, men skarpheden foran mål manglede.

» Jeg vil komplimentere spillerne for deres mentalitet og den fart, de bragte ind i kampen. Og for at skabe så mange scoringschancer. Men i fodbold udgør målene forskellen«.

» Heldet, som jeg ikke er meget for at snakke om, var heller ikke med os, som det har været tidligere. Men heldet må vel komme tilbage til os«, siger Jacobs.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden