Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
POULSEN LARS
Foto: POULSEN LARS

Mål. Vetokele (i midten) og Cornelius (t.v.) var med til at vend ekampen til FCK's fordel efter pausen, hvor københavnerne brugte deres fysik på fornem facon.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

FCK spiller med musklerne og nærmer sig titlen

Målmand Johan Wiland blev kørt på hospitalet under FCK's 3-2-sejr i Farum over FC Nordsjælland.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter tre kampe i træk uden sejr tog FC København i topkampen mod FC Nordsjælland et stort og betydeligt skridt mod det danske mesterskab i fodbold.

På Farum Park, hvor der var drama og susende tacklinger fra første fløjt, sejrede FCK med 3-2 over de regerende mestre.

Ragnar Sigurdsson, den indskiftede Igor Vetokele og topscorer Andreas Cornelius sørgede med deres scoringer for sejren, der trods de tre point og titelkurs har en bismag for FCK'erne: Målmand Johan Wiland måtte efter et sort uheld nemlig udgå skadet efter bare 10 minutter og blev kørt på hospitalet efter den dramatiske situation, der førte til Patrick Mtiligas 1-1-mål.

FAKTAKampen i tal

Den tidligere FCK-spiller Morten Nordstrand scorede i 26. minut til 2-1 til FCN, mens københavnerne efter pausen spillede så meget med musklerne, at FCN'erne ikke længere kunne følge med i matchen, der i perioder havde et strejf af international klasse og hårdhed.

Med sejren er FCK 10 point foran FCN. Der resterer seks runder af Superligaen, hvor FCK i denne sæson har vundet alle tre indbyrdes opgør med de snart detroniserede mestre. Det er klasse. Mesterklasse.

Kampen minut for minut

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden