Duel. Riza Durmisi (i midten) og co. kom til kort mod den dobbelte målskytte, Igor Vetokele (tv).
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Duel. Riza Durmisi (i midten) og co. kom til kort mod den dobbelte målskytte, Igor Vetokele (tv).

Superligaen

Bred enighed i Brøndby: FCK viste klassen

Riza Durmisi mener, at FC København nu er guldfavoritter.

Superligaen

Brøndby-træner Thomas Frank talte efter 3-1-nederlaget til FC København i aftes om et mesterhold, der tydeligt bar præg af at have spillet store, udfordrende kampe på højeste internationale niveau i Champions League.

Vestegnsklubbens sidste skanse måtte tre gange hente bolden ud af nettet. Ifølge Lukas Hradecky var der nærmest klasseforskel på de to mandskaber i søndagens klassiker.

»Der var niveauforskel i dag. FC København spillede en god kamp, og vi var knap så gode. Vi har en god trup, men de var stærke i dag. Vi havde snakket om at undgå at falde sammen i kritiske perioder, så det kan ikke undskyldes«, lyder analysen fra den finske målmand på Brøndbys hjemmeside

Forsvarsspilleren Frederik Holst, der med lynets hast måtte træde ind i startopstillingen, da styrmand Khalid Boulahrouz blev skadet under opvarmningen, er enig i målmandens vurdering.

»FCK ramte et højt niveau og spillede rigtig godt. Til gengæld ramte vi ikke niveauet. Det må vi bare erkende«, siger Holst.

Fodboldredaktøren:

Og der er bred enighed i Brøndby-truppen. FCK'erne var indiskutabelt bedst på dagen, hvor Brøndby-spillerne - med Riza Durmisi ord - blev moste.

»Vi vidste, de ville komme med fysisk overskud, men vi må bare erkende, at vi ikke var stærke nok. FCK er guldfavoritter og har et stærkt hold, men det irriterer stadig, at vi ikke står i mod«, siger den klejne back til bold.dk.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce