RETUR. Det blev til et par sæsoner i FC Nordsjælland for Nicki Bille Nielsen, der i den kommende skal spille for Esbjerg.
Foto: Esbjerg fB

RETUR. Det blev til et par sæsoner i FC Nordsjælland for Nicki Bille Nielsen, der i den kommende skal spille for Esbjerg.

Superligaen

Tidligere landsholdsspiller vender hjem til Superligaen

Esbjerg har skrevet kontrakt for tre år med Nicki Bille Nielsen.

Superligaen

Han har været noget omkring. Italiensk, spansk, norsk og fransk fodbold.

Men nu vender Nicki Bille Nielsen hjem til Superligaen.

Den 27-årige angriber, der i 2013 spillede 3 A-landskampe og scorede i den sidste mod Malta (til slutresultatet 6-0), har skrevet kontrakt for de kommende tre år med Esbjerg.

Til Superligaens mest angribende hold

»Nicki Bille er en bevægelig og fysisk stærk angriber, der har en energifyldt og aggressiv spillestil. Han har en god tilstedeværelse i feltet og er ikke bange for at tage duellerne, men han kan også rive sig fri foran feltet og afslutte fra distancen«, siger Esbjergs cheftræner, Niels Frederiksen i en pressemeddelse.

»Sidste år var vi det hold i Superligaen, som gennemsnitligt havde flest angreb per kamp, så vi er ikke i tvivl om, at han kommer til at score mål for os«, forudser Niels Frederiksen.

Nicki Bille Nielsen er den tredje danske angriber med en fortid på det danske A-landshold, der skifter klub i denne uge.

Dennis Sørensen er skiftet fra FC Vestsjælland til Lyngby, og Simon Makienok har indgået en lejeaftale, der sender ham fra Palermo til Charlton.

LEJEAFTALE

Nicki Bille Nielsen debuterede som 17-årig for Frem i 1. division og kom som 18-årig til den italienske Serie A-klub Reggina, hvor han debuterede med at score i en pokalkamp.

Siden har destinationerne i Valbydrengens liv været Martina og Lucchese i Italien, FC Nordsjælland, Villarreal, Elche og Rayo Vallecano i Spanien, Rosenborg i Norge og Evian i Frankrig.

Esbjerg har købt Nicki Bille fri af kontrakten med Evian.

»Jeg er utrolig glad og stolt for at kunne komme til en klub, som har vist, at de rigtig gerne vil mig«, siger Nicki Bille Nielsen, der flytter til Esbjerg med kæresten Lykke May og hendes 2-årige søn.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce