18.00 AaB – AGF / Klaus + FOTO

0-0 ved pause

Joakim Mæhle (31) (AaB) og Morten Duncan Rasmussen (13) (AGF) Marco Meilinger (20) (AaB)
Foto: RenÉ Schütze

18.00 AaB ‚Äì AGF / Klaus + FOTO 0-0 ved pause Joakim Mæhle (31) (AaB) og Morten Duncan Rasmussen (13) (AGF) Marco Meilinger (20) (AaB)

Superligaen

AGF vakler og kan ikke tåle flere nederlag

AaB slog AGF 1-0 i Aalborg og AGF er nu for alvor i problemer.

Superligaen

Det begyndte så godt med to sejre over Sønderjyskes DM-sølvvindere og  Viborg, og AGF-ledelsen må have smilet med udsigten til at plan A i form af slutspilsdeltagelse. Derpå fulgte en serie på 12 kampe med bare 1 sejr som udbytte, hvilket førte til, at sæsonmålet måtte redefineres og plan B trækkes op fra skuffen.

Med nu ser det ud til, at  plan B om at slutte som 1’er eller 2’er i kvalifikationsspillet, også må skrottes.

I 3. runde af kvalifikationsspillet tabte århusianerne nemlig 1-0 i Aalborg mod AaB på Rasmus Thellufsens første ligascoring i karrieren. Målet  faldt efter  61 minutters spil, da AGF-defensiven gav Thellufsen to muligheder for at score.

Med AaB's 1-0-sejr er AGF sidst i kvalifikationsgruppe 2 og har 7 point op til Silkeborg på den side af stregen, der  betyder, at superligastatus er sikret i næste sæson. Med andre ord kan AGF ikke tåle flere nederlag – og skal helst vinde  de kommende tre kampe, såfremt en hovedrolle i nedrykningsgyset skal undgås. AaB er derimod på direkte kurs mod Europa League-playoff.

Overblik: Stilling og kampprogram

AGF's Plan C kan træde i kraft allerede om en uge, når AaB kommer på besøg i landets næststørste by.

Plan D tør de næsten ikke tænke på i Aarhus.

Og slet ikke træner Glen Riddersholm, der er ved at løbe tør for plausible forklaringer på den skrantende klubs deroute.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce