Der var dramatik i begge ender af banen i den indledende del af 1. halvleg, hvor det nemt kunne være blevet til et par scoringer.
Foto: Anita Graversen

Der var dramatik i begge ender af banen i den indledende del af 1. halvleg, hvor det nemt kunne være blevet til et par scoringer.

Superligaen

Randers sparker AaB på tidlig sommerferie

Opgaven med at indhente Randers på udebane lykkedes ikke for nordjyderne, der startede energisk, men som blev tæmmet.

Superligaen

AaB-cheftræner Morten Wieghorst forsøgte ikke at skjule sit holds sårbare situation, da han før onsdagens returkamp i Randers, der handlede om Europa League-playoff, konstaterede over for Eurosport 2:

»Vi skal meget gerne foran i denne kamp«.

Randers havde vundet første akt 2-0, og presset hvilede på Wieghorst og hans mænd, som også lagde hårdt ud. Men da hjemmeholdets Nikola Djurdjic cirka 10 min. før pausen bragte Randers foran 1-0, var den mentale udfordring for gæsterne voldsom.

AaB-sportsdirektør Allan Gaarde slog på tribunen ud med armene, da hans holds spil ikke førte frem til de helt åbne målchancer, og efter fire kampe uden sejr lignede det også endnu en skuffelse.

Vi skal meget gerne foran i denne kamp

Det er en stor udfordring at skulle score tre gange i en 2. halvleg, når man samtidig skal lukke af bagude, og den kunne AaB-spillerne ikke løfte.

Smuk scoring af Thellufsen

Men de lagde sig ikke ned. De sidste 45 minutter forsøgte nordjyderne sig atter frem ad banen, og Morten Wieghorst kunne klappe, da Rasmus Thellufsen efter en flot dribletur udlignede med mere end en halv time igen.

Her måtte Randers-træner Olafur Kristjansson efter ærgrelsen råbe en serie kommandoer til sine folk med støvler på.

Kort efter kunne en af dem, Erik Marxen, der også havde et farligt forsøg i kampens start, have bragt Randers på 2-1, men hans venstrebenshug sendte bolden mod overliggeren og i spil.

Indskifter slukkede lyset for AaB

Randers-angriber Marvin Pourié fik lægkramper og måtte erstattes af Viktor Lundberg, og selv om Randers-spillet ikke hang særlig godt sammen på dette tidspunkt, bankede svenskeren bolden i mål, da en omstilling fangede AaB i ubalance.

Wieghorst havde forsøgt at skabe mere energi ved at sende Thomas Enevoldsen, Frederik Børsting og Casper Sloth på banen, men slaget var tabt, og det var svært at udrette noget, der kunne gøre hjemturen mere behagelig.

Ferien kalder nu på AaB, men der vil formentlig blive brugt mange kræfter i ledelsen på at finde frem til en plan, der skal skabe et slagkraftigt mandskab i næste sæson.

Randers er fortsat med i kampen om en Europa League-billet.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce