Saba Lobzhanidze og Perry Kitchen jubler efter endnu et pletskud.
Foto: Jens Dresling

Saba Lobzhanidze og Perry Kitchen jubler efter endnu et pletskud.

Superligaen

Randers sparker sig væk fra bunden

3-1 i Lyngby efterlader Helsingør som sidst i Superligaen.

Superligaen

For første gang siden juli er Randers FC ikke på sidstepladsen i Superligaen. Det er en realitet, efter at holdet søndag besejrede Lyngby med 3-1 på udebane.

Randers var ikke meget på bolden, men modsat Lyngby kendte gæsterne deres besøgelsestid.

Hos hjemmeholdet var Randers-ejede Mayron George med i angrebet, mens gæsterne grundet skader på højre back gav debut til 19-årige Tobias Damsgaard.

Kampens indledning var præget af fejl fra begge hold, der havde svært ved at finde fodfæste på en regnvåd bane. Lyngby var bedst og mest på bolden, men manglede kvalitet i afslutningerne.

Gæsterne var anonyme i kampens indledning, men da bolden endelig blev bragt i Lyngby-feltet, var der mål.

Et gentagne pres blev afsluttet af den finske midtbanespiller Joni Kauko, der sendte bolden i mål efter 29 minutter.

Jublen var tæt på at være kortvarig, da Mayron George minuttet efter blev sendt alene mod mål, men Randers-keeper Hannes Halldorsson forhindrede flot en udligning.

I stedet fik Randers mere at juble af to minutter inden pausen. Gæsterne straffede en stor fejl af forsvarsspilleren Oliver Lund, og så sendte angriberen Bashkim Kadrii på fornem vis bolden ind i det fjerne målhjørne.

Kampbilledet var det samme efter pausen, hvor Lyngby var mest på bolden, men skarpheden manglede fortsat. Først efter 73 minutter fik værterne hul på bylden.

George blev på ny sendt i en friløber, og selv om afslutningen i første omgang blev reddet af Halldorsson, kunne lejesvenden sikkert sende returen i nettet.

Slutfasen bød på et tungt Lyngby-pres, men i tillægstiden lukkede kantspilleren Saba Lobjanidze kampen med sin scoring til 3-1.

Randers hentede dermed sæsonens tredje sejr, der sender dem op på tabellens 12.-plads.

Kampen minut for minut

Ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce