Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Horsens udnytter overtal til fulde og besejrer Vendsyssel

Forsvarsspiller Mads Juel Andersom kom på tavlen to gange i 3-0-sejren over Vendsyssel, som havde store problemer efter en udvisning i første halvleg.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

AC Horsens tog en sjælden hjemmesejr, da holdet tidligt søndag eftermiddag slog Vendsyssel FF med 3-0 i Superligaens 22. spillerunde.

Sejren på hjemmebanen er den første siden september sidste år, og det var tydeligt at mærke, at de tre point på eget græs lunede for Bo Henriksens mandskab.

Med resultatet kravler Horsens op på femtepladsen, mens Vendsyssel er på 13.-pladsen.

Vendsyssel havde det svært mod de fysisk stærke værter, og betingelserne blev ikke bedre for gæsterne, da kantspilleren Jon Thorsteinsson modtog sit andet gule kort og måtte forlade banen efter 33 minutter.

Herefter trykkede hjemmeholdet på for at kunne gå til pause med en føring, og det var da også tæt på efter 42 minutter, da Horsens-anfører Mathias Nielsens afslutning blev reddet på stregen, så stillingen forblev 0-0.

Anden halvleg tegnede til at blive en lang en af slagsen for Vendsyssel, og da der var spillet otte minutter, havde Horsens ramt træværket to gange.

Først ved Horsens-anfører Mathias Nielsen, og kort efter var det venstrebacken Michael Lumb, der sendte et skud på stolpen.

Men så var heldet også opbrugt for nordjyderne. Efter 54 minutter bragte Horsens sig foran med 1-0, da midterforsvareren Mads Juel Andersen nåede højest tæt under mål og bragte hjemmeholdet foran.

Blot to minutter senere blev det også 2-0, da Horsens-angriber Oliver Drost udnyttede, at Vendsyssel-målmand Michael Tørnes ikke holdt bolden efter en afslutning.

Horsens var i total kontrol, og Vendsyssel formåede ikke at skabe noget som helst fremad banen.

Efter 73 minutter fik gæsterne dødsstødet, da forsvarsspiller Mads Juel Andersen scorede sit andet mål i kampen til stillingen 3-0, som også blev kampens slutresultat.Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden