Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Superligafodbold på casa Arena AC Horsens - Vejle Boldklub. Torsdag 18 April , 2019. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Superligafodbold på casa Arena AC Horsens - Vejle Boldklub. Torsdag 18 April , 2019. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

AC Horsens og Vejle beviste, hvorfor de ligger i bunden

Allan Sousa ramte overliggeren, men det østjyske lokalopgør endte uden mål.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En hektisk affære mellem AC Horsens og Vejle Boldklub endte 0-0, da de to ærkerivaler mødtes i Horsens torsdag eftermiddag i Superligaens 30. spillerunde.

Hjemmeholdet havde blot hentet ét point i de seneste syv kampe, hvorimod Vejle havde spillet sig til syv point i de seneste tre.

Resultatet kommer Horsens bedst til gode, da holdet nu har fire point ned til Sønderjyske på tredjepladsen i nedrykningsgruppespillets pulje 1 med to kampe tilbage.

Det ene point betyder også, at Horsens kan sikre sig en ny sæson i Superligaen, hvis holdet slår Sønderjyske i klubbernes indbyrdes opgør på søndag.

Det ser anderledes svært ud for Vejle at undgå at skulle spille de drabelige playoffopgør om at undgå nedrykning til 1. division.

Dog betyder resultatet, at oprykkerne rykker et point tættere på Sønderjyske på tredjepladsen, og derfor nu kun har ét point op til sønderjyderne.

Vejle var klart i førersædet i en chancefattig, men intens første halvleg. Efter 20 minutter var det tæt på, at Vejle-kanten Allan Sousa scorede et drømmemål, men hans frispark ramte overliggeren.

Horsens formåede ikke at producere en reel målchance i løbet af de første 45 minutter, og de to mandskaber gik derfor til pause ved stillingen 0-0.

Hvor Vejle var bedst i første halvleg, så var Horsens bedst i anden.

Efter 57 minutter fik angriberen Nicolai Brock-Madsen en god mulighed på en friløber, men Vejle-målmand Thomas Hagelskjær reddede.

Ti minutter senere var Horsens tæt på igen, men stolpen stod i vejen for et føringsmål til hjemmeholdet.

I kampens overtid fik Horsens-angriberen Kasper Junker en stor mulighed for at score 1-0-målet, men han skød forbi mål, og det endte derfor 0-0.

Ritzau

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden