Kevin Magnussen jagter revanche efter en 16.-plads i Italien.
Foto: Vincent Thian/Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen jagter revanche efter en 16.-plads i Italien.

Formel 1

Magnussen skuffer voldsomt i Singapore-kvalifikationen

Det blot blev til en 16.-plads for Kevin Magnussen.

Formel 1

Det var langt fra nogen fartfest for Kevin Magnussen, da der lørdag blev kørt kvalifikation til søndagens Formel 1-grandprix i Singapore.

Den danske racerkører måtte forlade kvalifikationen allerede efter den første kvalifikationsrunde, Q1, mens han var omkring et helt sekund langsommere end Romain Grosjean, der er holdkammerat hos Haas.

Grosjean slap igennem Q1 på en fjerdeplads, mens Kevin Magnussen dumpede ned som nummer 16 og dermed blev elimineret som en af de fem første kørere i kvalifikationen.

Mens Grosjean kørte sin bedste omgang i 1 minut og 38,685 sekunder, så klokkede Magnussen ind med 1 minut og 39,644 sekunder som sin bedste tid.

Grosjean starter søndag fra en position som nummer otte, mens Lewis Hamilton (Mercedes) starter i pole position, mens Max Verstappen (Red Bull) og Sebastian Vettel (Ferrari) starter som nummer to og tre.

Danskeren har på ingen måde været flyvende i træningerne forud for kvalifikationen, hvor det blev til en 13.-, 15.- og 12.-plads fredag og lørdag.

Grandprixet i Singapore er sæsonens 15. ud af 21 løb.

Den 25-årige dansker ligger på en ottendeplads i den samlede stilling med 49 point. Magnussen har tre point op til Nico Hülkenberg fra Renault.

Grosjean er nummer 14 med 27 point.

I konstruktørernes samlede stilling er Haas nummer fem med 76 point efter sæsonens første 14 løb.

Selve grandprixløbet køres søndag klokken 14.

Mercedes-køreren Lewis Hamilton fører samlet med 256 point. Hamilton vandt 2017-sæsonen foran Ferraris Sebastian Vettel, der også er nummer to i den øjeblikkelige stilling.


Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce