koncentration. Gode putts reddede scoren for Tiger Woods, der ikke var helt tilfreds med sit spil.
Foto: Phelan M. Ebenhack (arkiv)/AP

koncentration. Gode putts reddede scoren for Tiger Woods, der ikke var helt tilfreds med sit spil.

Golf

Tiger Woods viser storform før den første major

Efter en runde i 65 slag deler Tiger Woods føringen i Arnold Palmer Invitational.

Golf

Med kun to uger til den næste store majorturnering US Masters, viser golfspilleren Tiger Woods storform.

Den tidligere verdensetter gik anden runde i PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational i Florida i 65 slag, hvilket er hele syv slag under banens par.

Efter den fornemme runde indtager Woods en delt førsteplads forud for finalerunderne.

Klogt spil reddede fejlene I fredagens runde leverede Tiger Woods hele syv birdies. Det lykkedes ham samtidig at undgå at lave en eneste bogey, men alligevel synes han ikke selv, at han spillede imponerende.

»Jeg puttede godt, men jeg følte ikke, at jeg slog specielt godt. Mine fejl var mindre udslagsgivende, fordi jeg spillede klogt hele dagen«, sagde Woods efter fredagens runde.

Golfesset deler førstepladsen med Charlie Wi fra Sydkorea. Sydkoreaneren gik fredagens runde fire slag under banens par og blev dermed indhentet af den storspillende Woods.

41 føringer har givet 33 sejre
Statistikken taler for, at Woods skal tage endnu en sejr på græsset ved Arnold Palmer International. 41 gange har han ført en PGA-turnering efter to runder. 33 gange er det blevet til sejr.

Amerikaneren er gået de første to runder i 134 (69-65) slag.

Lige bag den førende duo ligger Jason Dufner (USA) og Graeme McDowell (Nordirland). De to finalerunder afvikles i weekenden.

Skaden er overstået

Woods måtte for knap to uger siden trække sig fra WGC-Cadillac Championships efter at have pådraget sig en skade. Men allerede forud for fredagens runde sagde han, at han ikke mærkede noget til problemerne med akillessenen.

Woods har vundet 14 majortitler i karrieren, men det er ved at være et stykke tid siden sidst. Men det har golfesset tænkt sig at gøre op med om to uger.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce