Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

McIlroy scorer 76,5 millioner med sejr i sæsonafslutning

Nordireren sikrede sig med forrygende golf søndag en af sportsverdenens største pengecheck.

Golf
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den nordirske golfspiller Rory McIlroy vandt søndag Tour Championship, der er sæsonafslutningen på årets PGA Tour.

Sejren kom i hus efter et nervepirrende omspil med amerikanerne Ryan Moore og Kevin Chappell. På fjerde omspilshul sendte McIlroy et fire meter put i hul og afgjorde dysten.

Med sejren får han en check på 1,53 millioner dollar. Det er en meget normal præmiecheck i golfsportens store turneringer.

Sidegevinst på 10 millioner dollars

Men samtidig sniger han sig med sejren op på førstepladsen i den ekstremt lukrative FedExCup og vinder dermed en sidegevinst på ti millioner dollar.

De 11,53 millioner dollar svarer samlet til godt 76,5 millioner kroner og er ifølge en opgørelse fra magasinet Forbes den største præmiesum i en individuel sportsgren.

Amerikaneren Dustin Johnson kunne fra klubhuset se checken på ti millioner dollar gå til Rory McIlroy. Johnson ville have vundet FedExCup, hvis McIlroy havde tabt omspillet.

Men sådan skulle det ikke gå. Rory McIlroy spillede ganske enkelt forrygende hele søndagen. Han kom med i omspillet ved at levere en runde i 64 slag godt hjulpet på vej af en eagle på 16. hul, hvor han sendte et indspil fra 128 meter i hul.

ritzau

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden