OL-KLAR. Det er Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Trine Schmidt Gramkow, der for første gang skal repræsentere Danmark ved OL.

OL-KLAR. Det er Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Trine Schmidt Gramkow, der for første gang skal repræsentere Danmark ved OL.

Sejlsport

Suveræn dag på vandet gav tre OL-debutanter

Lotte Meldgaard vandt samtlige dagens sejladser og afgjorde OL-udtagelsen.

Sejlsport

Efter to dage med ekstrem jævnbyrdighed var der ingen tvivl, da det i strålende solskin blev afgjort, hvilke tre kvindelige sejlere, der skal repræsentere Danmark ved de olympiske sejladser i matchrace.

Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Trine Schmidt Gramkov tog til Mallorca med en føring, fordi de havde sikret den danske OL-kvoteplads, men den føring var blevet indhentet på de første to dage af den interne danske kvalifikation.

Seks sejre på stribe i dag I dag gjorde den 39-årige ingeniør rent bord ved at vinde over Trine Abrahamsen og hendes besætning seks gange på stribe, og dermed var udtagesesserien afgjort med en sejr på 4-2.

Ifølge sportchef Thomas Jacobsens liveopdatering havde dagens sejladser i højere grad karakter af fleetrace, hvor bådene havde mere mere fokus på egen fart end modstandernes dispositioner.

LÆS ARTIKEL

Det blev dog til flere tætte opgør og i to tilfælde havde Trine Abrahamsen føringer, der endte med nederlag i meget tætte opgør.

Der skal lægges en plan

Thomas Jaobsen skal nu lægge en plan sammen med de tre OL-kvalificerede, der skal leve op til en række krav om forberedelser i de kommende måneder, før der kan ske en indstilling om udtagelse til Danmarks Idræts-Forbund.

Ingen af de seks kombattanter i den interne OL-duel har tidligere deltaget ved OL, mens det for gasterne i den tabende båd, Trine Palludan og Ida Hartvig Larsen var tredje gang, det ikke lykkedes at nå det ultimative mål.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden