Det er gået op og ned for Caroline Wozniacki i løbet af sæsonen, men det er gået mest op, og facit er igen en flot placering i den absolutte elite.
Foto: Andy Wong/AP

Det er gået op og ned for Caroline Wozniacki i løbet af sæsonen, men det er gået mest op, og facit er igen en flot placering i den absolutte elite.

Tennis

Tre stærke navnesøstre slås om grotesk formue i Østen

Stædig Wozniacki kæmper sig til bedste sæsonfacit i seks år og runder 2017 af med WTA-finalen i selskab med to andre 'Caroliner'.

Tennis
FOR ABONNENTER

Der er blot tre spillere i WTA Tourens top 100 med fornavnet Caroline/Karolina, men de gør det så godt, at de alle tre er til start, når årets otte bedste spillere 22.-29. oktober deltager i sæsonfinale i Singapore.

Hverken tjekkiske Karolina Pliskova, danske Caroline Wozniacki eller franske Caroline Garcia mangler lommepenge, men med optimal succes i WTA Finals kan julegavebudgettet øges betragteligt, for vinderen kan, hvis alt lykkes undervejs, løbe med godt 15 millioner kroner samt 1.500 point til regnskabet!

Feltet er stærkt i den 47. udgave af begivenheden, men det kunne også have været stærkere. Profiler som Serena Williams, Victoria Azarenka, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Angelique Kerber og Agnieszka Radwanska er ikke til start, og det giver i stedet plads til en god blanding af ungdom og rutine.

Caroline Wozniacki er med for femte gang med en finaleplads i 2010 som bedste resultat, og er hun kommet sig helt over den albueskade, der drillede i Hongkong, har hun gode muligheder.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce