Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Før var alle hvide. I dag er latinoerne nøglen til succes i Ottumwa

Politikens korrespondent er taget til en stationsby i Iowa, som i generationer har været domineret af hvide amerikanere. Men så kom latinoerne og satte deres præg på byen med butikker og spisesteder.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Resumé:I første kapitel skrev Kristian Madsen om at bo i Washington, D.C., der  er blevet en cool og stenrig by, men som også er blevet et hadeobjekt blandt mange, fordi den politiske elite er sovset ind i penge og har vanskeligt ved at adressere borgernes problemer. I andet kapitel var Kristian Madsen nået til Elliott County, som efter 144 år med demokratisk flertal skiftede ståsted og stemte på Trump. I tredje kapitel var han i Elkhorn City og oplevede stoffer og en hidtil uset fattigdom. I fjerde kapitel skrev han fra Indianapolis og Granite City, hvor ansatte i stålindustrien har fået nyt håb med Trump. Og i femte kapitel var han på besøg i trailerparken i Elgin, som blev berømt med tv-serien ’Roseanne’, og som i dag er lidt af en oase for Trump-fans.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden