Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Trailerparken i Elgin var i 1980’erne kulisse for ’Roseanne’. I dag er den scene for en politisk omvæltning

Politikens korrespondent er taget til en trailerpark i Elgin, som Roseanne Barr brugte i sin berømte tv-serie. Dengang var det en demokratisk enklave omgivet af republikanere. Nu er det en oase for Trump-fans.

FOR ABONNENTER

Resumé: I første kapitel skrev Kristian Madsen om at bo i Washington, D.C., der er blevet en cool og stenrig by. Men som også er blevet et hadeobjekt blandt mange, fordi den politiske elite er sovset ind i penge og har vanskeligt ved at adressere borgernes problemer. I andet kapitel var Kristian Madsen nået til Elliott County, som efter 144 år med demokratisk flertal skiftede ståsted og stemte på Trump. I tredje kapitel var han i Elkhorn City og oplevede en hidtil uset fattigdom og stoffer. I fjerde kapitel skrev han fra Indianapolis og Granite City, hvor ansatte i stålindustrien har fået nyt håb med Trump.

Smukt er der ikke i Beuche’s Mobile Home Park i Elgin, Illinois. Trailerne på det grønne areal er grimme og slidte, og der står udtjente forbrugsgoder og byggematerialer sådan lidt tilfældigt rundtomkring og giver det hele et strejf af loppemarked.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden