(ARKIV fra 2017) Kronprins Mohammed bin Salman af Saudi-Arabien har med beklagelse måttet tage imod en del på det seneste. Stribevis af politikere, erhvervsfolk og organisationer har valgt at droppe hans prestigeprojekt: en storstilet investeringskonference, der begynder i dag i Riyadh, og som skulle markere Saudi-Arabiens plads i den globale økonomi.
Afbuddene skyldes sagen om journalisten Jamal Khashoggi, der blev dræbt på sit lands konsulat i Istanbul i Tyrkiet 2. oktober (Foto: FAYEZ NURELDINE/Ritzau Scanpix)
Foto: Fayez Nureldine/Ritzau Scanpix

(ARKIV fra 2017) Kronprins Mohammed bin Salman af Saudi-Arabien har med beklagelse måttet tage imod en del på det seneste. Stribevis af politikere, erhvervsfolk og organisationer har valgt at droppe hans prestigeprojekt: en storstilet investeringskonference, der begynder i dag i Riyadh, og som skulle markere Saudi-Arabiens plads i den globale økonomi. Afbuddene skyldes sagen om journalisten Jamal Khashoggi, der blev dræbt på sit lands konsulat i Istanbul i Tyrkiet 2. oktober (Foto: FAYEZ NURELDINE/Ritzau Scanpix)

Internationalt

Khashoggi-mordet rammer Saudi-Arabien på økonomien: Mange gæster dropper prestigekonference

Mordsag får topfolk i politik og erhvervslivet til at melde afbud til investeringskonference. Tyskland vil have EU-stop for våbensalg.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Afbud, afbud, afbud, afbud, afbud.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden