Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Handout/Ritzau Scanpix
Foto: Handout/Ritzau Scanpix

Billeder fra italiensk politi viser større arsenaler af våben, som blev beslaglagt ved en politiaktion målrettet højreekstreme grupper i det nordlige Italien.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Italiensk politi finder missil hos højreekstremister

Tre personer er blevet anholdt i en større aktion i Italien, hvor politiet har beslaglagt adskillige våben.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Italiensk politi har beslaglagt adskillige våben og et missil i en større politiaktion.

Det oplyser italiensk politi mandag, skriver blandt andet nyhedsbureauet Reuters.

Aktionen fandt sted ved flere lokationer i det nordlige Italien og var målrettet højreekstreme grupper. Tre personer blev anholdt.

»Under operationen blev et fuldt funktionsdygtigt luft-til-luftmissil, der bruges af Qatars militær, beslaglagt«, oplyser politiet i en pressemeddelelse ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Handout/Ritzau Scanpix
Foto: Handout/Ritzau Scanpix

Billeder udleveret af italiensk politi viser blandt andet det missil, som sammen med adskillige skydevåben blev beslaglagt ved en politiaktion målrettet højreekstreme grupper.

Dog manglede missilet en sprængladning, men det kunne godt armeres af personer med kendskab til missilet, oplyser politiet.

26 skydevåben beslaglagt

Ud over missilet beslaglagde politiet blandt andet 26 skydevåben, 20 bajonetter, 306 dele til skydevåben - blandt andet kikkertsigter og lyddæmpere, samt 800 projektiler.

Våbnene stammer primært fra Østrig, Tyskland og USA, mens missilet er af typen Matra Super 530 F, der er udviklet i Frankrig, skriver AFP.

Politiet kom på sporet af våbnene som led i en efterforskning af italienere, der ifølge politiet har kæmpet sammen med prorussiske oprørere i den østlige del af Ukraine.

Ifølge politiet forsøgte de anholdte at sælge missilet via beskedtjenesten WhatsApp.

Missilet forsøgte de anholdte angiveligt at sælge for intet mindre end 3,5 millioner kroner, skriver italienske medier ifølge AFP.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden