0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Plantebaserede burger, som skal smage af kød, vinder frem i fast food-industrien. Her er en 'Beyond Meat'-burger fra TGI Fridays i København, som Politiken testede i juni. Den var ok.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Megatrend«: Stadig flere virksomheder vil sælge planteburgere som fast food

McDonalds Danmark kalder markedet for plantebaseret kød »interessant«, efter konkurrenten Burger King har lanceret en ny burger i USA. Danish Crown lancerer egne planteburgere i Danmark inden årets udgang.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sagen er bøf, og den er plantebaseret.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden