Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jørgen Sperling/Sperling Jørgen
Foto: Jørgen Sperling/Sperling Jørgen

Bill Gates, præsident for Microsoft, kigger i krystalkuglen og siger. »Kunstig intelligens vil snart gøre vores liv mere produktive og kreative«

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Din kalender er blevet et marked for techvirksomheder

I dag fortæller du din kalender, hvad du vil foretage dig i den kommende tid. Med udbredelsen af kunstig intelligens kan det blive kalenderen, der siger, hvad du skal foretage dig.

Tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Digitale teknologier bliver ofte solgt som værktøjer, der kan hjælpe os med at arbejde hurtigere og nå mere på kortere tid. Vi behøver ikke længere gå i arkiverne, sætte frimærker på kuverter eller mødes fysisk. Og lige om lidt bliver bilerne selvkørende, og robotterne vil tage sig af de mest rutineprægede dele af vores arbejde. Men samtidig er digitale teknologier også tidsrøvere. Folk bombarderer hinanden med tidskrævende e-mails, sociale medier higer efter vores tid og opmærksomhed, og hvert nyt it-system kræver langvarig omstilling i organisationer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden