Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Julie Antvorskov, seniorforsker på Rigshospitalet, spiste glutenfrit, mens hun var gravid, for at forsøge at sikre at hendes søn ikke udvikler type 1-diabetes. .Foto: Joachim Adrian

Viden og tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Diabetesforsøg fik forsker til at droppe gluten under graviditeten

Indledende undersøgelser tyder på en sammenhæng mellem gluten-indtag og type 1-diabetes.

Viden og tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I gennemsnit får ét barn om dagen konstateret type 1-diabetes i Danmark. Af ukendte årsager bliver flere og flere børn ramt af sygdommen, og over de sidste tyve år er antallet fordoblet. Type 1-diabetes er en kronisk sygdom, som kan fylde meget i hverdagen, fordi patienten skal regulere blodsukkeret med insulin ved hvert måltid – for mange også bare hvis de spiser et æble.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden