Annonce
Annonce
Bagsiden
Klapklapkplakplalalapkalapplakkalpklakpklakalapalakaklap-klap-klap-klap. Klap-klap-klap-klap-klap-klap. Et stort bifald finder ofte en taktfast rytme, efter at folk har klappet på må og få i et stykke tid. Den mekanisme er et udtryk for en række særlige og komplicerede funktioner i den menneskelige hjerne, forklarer professor, hjerneforsker og bassist Peter Vuust. - Foto: Joachim Adrian

Bagsiden: Den taktfaste klapsalve adskiller os fra dyrene

Bagsiden undersøger, hvorfor vi klapper.

Bagsiden
skæg. Medaljehøstens karakter vil ret hurtigt komme til at ændre sig, når hormonbehandlinger og kvindelig viljestyrke vil sikre Jeanette Ottesen, Lotte Friis og Rikke Møller Pedersen og deres klorvandsdøbte kolleger dusinvis af velfortjente guldmedaljer ved EM, VM og OL.

Vindere har overskæg

Mark Spitz hårede opskrift på succes bør inspirere Dansk Svømmeunion.

Bagsiden
Debatklar. Denne tegning dukkede pludselig op i bladtegner Philip Ytournels i forvejen meget omfattende produktion. Da det stod klart, at den ikke skulle illustrere en allerede skrevet tekst, var gode råd dyre. Nu håber Bagsiden, at læserne vil hjælpe med at frembringe ord, der kan omfavne værket.

Bagsiden efterlyser knivskarpt debatindlæg

Politiken har tegningen. Nu er det op til læserne at levere holdningerne.

Bagsiden
Klik for at se hele spillepladen.

Skulle det være et spil svenskerskak?

Bagsiden er netop nu i færd med at konstruere den første prototype af ...

Bagsiden

Bagsiden beviser: Alt i bibelen skal forstås bogstaveligt

Tilslutningen til Bagsidens præsteefteruddannelse har været minimal.

Bagsiden
Snydt. Politikens fredagsavis skulle have dannet selve fundamentet for den ypperligste videnskab. Sådan gik det ikke. - Foto: Marie Hald

Bagsiden: Da Politiken alligevel ikke fik en plads i videnskabshistorien

Bagsiden var med, da Niels Bohr Bygningens grundsten blev lagt, og Politiken fik en...

Bagsiden
Tænksom. Johannes V. Jensen kunne have et noget brysk ydre, men der lurede en blid altruisme derunder. Begge sider af manden vil blive afsøgt i løbet af 2015. - Foto: Tage Christensen (arkiv)

Bagsiden: 2015 bliver Johannes V. Jensen-år

Farsø-digter skal samle nationen i det kommende år.

Bagsiden
Fortid. Blødsødne børneværelsesmarxister som Ernesto 'Che' Guevara er der ikke plads til i Danmarks nye venstrefløjsparti.

Venstrefløjen kan også udvides med et nyt parti

Det ekstreme venstre overses i det politiske landskab.

Mere fra bagsiden

PolitikenPlus
 • Vinder af Guldbrikken 2014 Årets selskabsspil 2014 er et stærkt inkluderende, morsomt og kaotisk quizspil, der udforsker andre dele af vores paratviden, hvor selv de mest oplagte lette spørgsmål bliver store udfordringer.

  Pluspris 140 kr. Alm. pris 180 kr. Køb
 • Hovedtelefon Plattan Plattan er designet til at være den perfekte klassiske hovedtelefon med alle de ekstra funktioner, der gør det ud over hvad en statisk hovedtelefon ville tilbyde - en fuld størrelse on-ear-model.

  Pluspris 410 kr. Alm. pris 500 kr. Køb
 • Wild Card Køb Tivoli Wildcard til Pluspris - kun 755 kr. og få fri entré til Tivoli i hele 2015 ? både sommer, i efteråret og til det hyggelige julemarked. Og du får turpas på, hvergang du besøger haven.

  Pluspris 755 kr. Alm. pris 890 kr. Køb
 • Slimline quick fix Figuren er typisk for det, som Louise Hindsgavl står for. For hun er ikke til porcelænets traditionelle repertoire af glaserede yndigheder: hyrdedrenge, frøkner, muslingeskaller, konkylier etc.

  Pluspris 1.800 kr. Alm. pris 2.250 kr. Køb
 • Børnevippe Denne vippe giver børnene en bedre koordination og balanceevne. Derudover giver den også en social læring, da vippen kun kan benyttes via teamwork af to børn. Kan bruges både uden- og indendørs.

  Pluspris 2.649 kr. Alm. pris 3.119 kr. Køb