Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Hindbær- cheesecake

Gem til liste
Læs opskrifter med hindbær her
  1. Lav desserter med sommerbær

    De første portioner friske bær bør nydes naturel. Derefter er det tid for herlige desserter. Her er Prices favoritter. Se flere detaljer

  2. Rødgrød med fløde
  3. Hindbæris med mandel-cookies
  4. Bær i gele med råcreme

Ingredienser

Til 8-10 pers.

400 g hindbær
3 spsk. sukker – eller efter smag
500 g flødeost, evt. light
3 dl piskefløde
10 blade husblas
135 g sukker
vaniljesukker
1 lime (usprøjtet)
250 g digestivekiks
100 g smør



Sådan gør du:

Bræk kiksene i mindre stykker, kom dem i en foodprocessor og kør dem, indtil de er som ganske fint rasp. Smelt smørret, og bland det med de pulveriserede kiks.

Massen skal være som fugtigt sand, så tilsæt evt. lidt mere smeltet smør. Kom denne dej i en springform, pres den fast mod bunden og lidt op ad siderne. Sæt den koldt.

Kør hindbærrene til puré på foodprocessoren, og smag til med sukker. Passér massen gennem en sigte, så kernerne sies fra. Udblød 5 blade husblas i koldt vand, smelt dem forsigtigt i en gryde, mens der røres. Når den er kølet lidt af, blandes den smeltede husblas i hindbærpuréen.

Pisk flødeosten igennem med sukkeret samt saft og skal af 1 lime. Pisk fløden til let skum og vend den i ostemassen. Smag til med lidt vaniljesukker. Smelt resten af husblassen, og vend den grundigt i ostecremen. Når bunden har sat sig, kommes cremen i.

Læg derpå store skefulde af hindbærpuré rundt omkring oven på cremen og bland forsigtigt rundt med en kniv eller en lille ske. Der må gerne være striber af ren hindbær og ren creme. Gem lidt af hindbærpuréen og overtræk kagen med den.

Sæt kagen koldt i mindst et par timer.

PolitikenPlus
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
  • Kød fra Dyssegaarden Pakken består af kød fra Dyssegaardens egne frilandsgrise, frilandskyllinger samt lam eller okser.<br>Køb pakken hos Plus, print kvitteringen og afhent pakken hos Dyssegaarden i Roskilde.

    Pluspris 1.264 kr. Alm. pris 1.487 kr. Køb
  • Bartolo-kassen, 24 flasker 24 flasker saftig spansk landvin med masser af vin for pengene.

    Pluspris 1.560 kr. Alm. pris 1.839 kr. Køb
  • Pastamaskine Pastamaskine de luxe, som giver dig mulighed for at lave 6 forskellige typer pasta, uden at du skal købe ekstra udstyr - det hele følger nemlig med.

    Pluspris 999 kr. Alm. pris 1.199 kr. Køb
  • Køkkenrulleholder Gejst transmission køkkenrulleholder, som er inspireret af gear, akseler og tandhjul.

    Pluspris 335 kr. Alm. pris 395 kr. Køb