Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Skidronning er udskrevet fra hospitalet

Det er endnu uvist, hvornår Lindsey Vonn er tilbage på pisterne.

Gem til liste

Det amerikanske skifænomen Lindsey Vonn er onsdag udskrevet fra det hospital i Colorado, hvor den firedobbelte World Cup-vinder de seneste to dage er blevet behandlet for kraftige smerter i tarmen.

Vonn er nu tilbage i sit hjem, hvor hun hviler ud, oplyser hendes talsmand.

»Lindsey har det væsentlig bedre i dag og har forladt hospitalet«, siger Lewis Kay.

Årsagen er fortsat uafklaret
Det vides endnu ikke, hvornår hun er tilbage på de stejle bjergsider. Skistjernen har gennemgået adskillige undersøgelser under indlæggelsen, men det er fortsat uvist, hvad der udløste de voldsomme smerter.

Læs ogsåSkidronning med forlist drøm indlagt på sygehus

»Lægerne har endnu ikke været i stand til at fastslå årsagen til hendes sygdom, men heldigvis har hun reageret godt på behandlingen«, siger Kay.

Den 28-årige skiløber måtte fredag aflyse et planlagt promotion-arrangement, fordi hun fik det dårligt.

Må ikke konkurrere med mænd
Lindsey Vonn skulle have kørt World Cup-slalom i Finland sidste weekend, men hun besluttede i stedet at forberede sig til storslalom i Aspen i Colorado, hvor der køres i den sidste weekend i november.

Læs ogsåMandlig kollega håner skidronningen

I starten af november fik Lindsey Vonn afslag på sin store drøm om at konkurrere mod mændene. Afslaget skuffede både det amerikanske og det canadiske skiforbund.

»Jeg så det som en stor chance for at styrke sportens profil ved at tiltrække opmærksomhed fra dem, som ikke normalt følger med i skiløb, specielt i Nordamerika«, sagde præsidenten for Alpine Canada, Max Gartner, dengang.

Håber at kunne opfylde drøm
Tanken om at se den olympiske guldvinder fra Vancouver 2010 i kamp mod mændene er dog ikke opgivet trods afslaget.

Læs ogsåSkidronning vil udfordre mænd i styrtløb

»Jeg håber, at Lindsey får chancen for at opfylde sin drøm på et senere tidspunkt«, sagde Max Gartner.

Ifølge Lewis Kay er det endnu ikke klart, om Lindsey Vonn stiller op i storslalom- og slalomløbene i Aspen 24. og 25. november.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere