Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Philip Davali og Peter Hove Olesen
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En dårlig dag for Mascha Vangs ekskærester og en god dag for Andreas Bo

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En dårlig dag for...

Mascha Vangs ekskærester. Den succesrige blogger Mascha Vang er blevet single. Og mon ikke mange håbefulde mandfolk drømmer om at indynde sig hos den entreprenante model? Men husk lige tandbørsten, Hodor, for Mascha magter ikke drageånde. I et indlæg på sin velbesøgte blog afslører hun, at hele to af hendes ekskærester havde dårlig ånde, fordi de nægtede at børste tænder om morgenen. To alligevel? Hun måtte også nærmest »tvinge parfume« på dem. »I kid you not. Det var simpelthen et issue«, som hun skriver. Hvilke ekskærester, der er tale om, vides ikke, men Mascha har bl.a. været i forhold med racerkøreren Nicolas Kiesa, politikeren Rasmus Jarlov og komikeren Andreas Bo.

En god dag for...

Andreas Bo er blandt de mistænkte i dårlig ånde-gate. Han er kendt for sine funny bones, men om han også har dragon breath er uvist. Det er også ligegyldigt, for komikeren, der er kendt for sine parodier på Thomas Blachman, Jim Lyngvild og mange flere, har fundet sig en ny kæreste. Det fortæller han til Ekstra Bladet. »Jeg har det pissegodt. Det går også godt med kærligheden, men hun er ny i trafikken, så hende skal vi lige passe på, men jeg er glad for hende«, siger Andreas Bo og afslører, at den nye kvinde i hans liv er yngre end ham, mor til to mindre børn og kommer fra Køge. Han oplyser også, at han stadig taler med Mascha. »Jeg er vild med hende. Vi joker somme tider på sms’er. Det er ikke, fordi vi fortæller alt til hinanden, men vi har stadig kontakt«.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden