Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for Gorm Wisweh - og en dårlig dag for brystglade mænd

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Gorm Wisweh. Hos landets vel nok mest kendte pizzamand bærer pizzaerne så fine navne som Party i Provinsen, Miss Wishbone, Sweet Truffle og Fynsk Forår. Måske kommer sortimentet i fremtiden til også at byde på en Orkla Special med fena-lår og brunost. Den norske fødevarekoncern Orkla har nemlig købt 67 procent af aktierne i pizzakæden Gorm’s Pizza, der delvis ejes af den driftige Gorm Wisweh, som især kendes fra flere TV 2-programmer. »Jeg er virkelig glad i låget«, jubler tv-kokken i en pressemeddelelse. Hvor meget Orkla har betalt for aktiemajoriteten i Gorm’s er hemmeligt. Ifølge Finans. dk ejer Orkla i forvejen flere kendte danske brands, heriblandt Kims og Odense Marcipan.. Overtagelsen af Gorm’s Pizza træder i kraft 3. april.

En dårlig dag for..

Brystglade mænd. »Mænd, nu må I være stærke«. Sådan lyder det i et åbent brev til de mandlige læsere af den store tyske tabloidavis Bild. Avisen meddeler, at den nu dropper de faste sider med topløse kvinder. »De seneste måneder har vi i stigende grad fået fornemmelsen af, at kvinder oplever disse billeder som stødende eller nedværdigende for såvel vores egen redaktion som for vore kvindelige læsere. Billederne har naturligvis til hensigt at underholde fortrinsvis mænd. Men vi, der er på Bild, mener ikke, at underholdningen af mænd skal være krænkende for kvinder. Derfor bringer vi ikke længere sådanne billeder«, lyder det i brevet. Avisen beroliger med, at man fortsat vil bringe fotos af letpåklædte kvinder, men det vil ske i en »moderne stil, som er i tråd med tiden«..

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden