Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

17-årige Anja har skrevet en bog om 'puttemiddage': De er et perfekt eksempel på, at drenge er opdraget i en voldtægtskultur

Da Anja Leighton var 15 år, oplevede hun en grænseoverskridende festkultur på sit daværende gymnasium. Forældre bør vågne op og se, at de opdrager deres drenge til, at det er o.k. at dehumanisere og krænke kvinder.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Klokken er lidt over midnat, da faderen til 15-årige Anja Leighton kører gennem Dyrehavens mørke på vej mod en gymnasiefest. I lyset fra billygterne kan han se unge mennesker ligge i vejkanten og trille rundt i deres eget bræk. Der er flere piger, som står og græder, mens de taler i telefon. Selv er han taget hen til festen for at lede efter den mobiltelefon og pung, hans datter kort forinden har efterladt, da hun hastede væk i stærkt beruset tilstand. Som kvindelig 1.g-elev var Anja Leighon udvalgt til at servere for 3.g-drengene til aftenens ’puttemiddag’ i Dyrehaven – i påkrævet rødt undertøj, lårkort nederdel og hvid skjorte.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden