Arkivfoto: Mads Nissen

Arkivfoto: Mads Nissen

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Ikke-valgt kommunalkandidat efterlyser støtte fra privatsektoren: Politisk engagement burde være ligeså ønskværdigt som at løbe en ironman

Når fysisk form anses for at være tegn på visse ønskværdige lederegenskaber, skulle vi måske re-brande politisk engagement som en mental ironman?

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Okay, så. Valgt blev jeg ikke. De 115 stemmer rakte ikke til en plads i Gentoftes kommunalbestyrelse, til trods for at de konservative havde et godt valg. Men fair nok, at de kandidater, der i forvejen har et netværk i lokalområdet, er frivillige i fodboldklubben eller allerede har ydet en solid indsats i kommunalbestyrelsen, bliver foretrukket. Det er dem, jeg selv ville have sat mit kryds ved, hvis jeg ikke lige selv havde været på stemmesedlen.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce