Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Trumps søn - og en dårlig dag for grise

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Barron Trump. Det er ikke ofte, at Clinton-familien forsvarer medlemmer af Trump-familien. Men tirsdag gik Chelsea Clinton i brechen for præsident Trumps yngste søn, Barron, og hans ret til at være i fred. Mandag offentliggjorde websitet The Daily Caller en artikel, der i hårde vendinger kritiserede Barron Trump og hans påklædning. »Det er på høje tid, at Barron Trump begynder at klæde sig, som om han var i Det Hvide Hus«, skrev journalisten Ford Springer. Men at kritisere en 11-årig dreng var alligevel for groft, mente Chelsea Clinton, der som præsidentdatter kunne forstå presset. »Det er på høje tid, at medierne & alle andre lader Barron Trump være i fred og få den private barndom, han fortjener« skrev hun på Twitter. Fair nok. Ingen vælger jo deres forældre.

En dårlig dag for...

Svin. Er der et land, der elsker dansk grisekød, er det Kina. Hver eneste time alle årets 365 dage sender den danske kødproducent Danish Crown en container propfyldt med grisekød afsted til det store land i Østen. Og nu kan salget få yderligere en tak opad. Tirsdag offentliggjorde Danish Crown et nyt samarbejde med det gigantiske kinesiske onlinemarked Alibaba. Fremover til Danish Crowns produkter kunne købes direkte af Alibabas 466 millioner brugere og for yderligere at booste interessen vil Alibaba i weekenden køre en kampagne for Danish Crown. Godt nyt sikkert for virksomheden, men måske mindre godt for de stakkels grise, hvis liv i forvejen er som et sindbillede på Thomas Hobbes udtryk om livet i gamle dage: Kort, brutalt og væmmeligt.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden