Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 »Jeg er sluppet gennem et kræftforløb med livet i behold på grund af en behandling i verdensklasse betalt af skatteborgerne.
Men der altså lige noget, som jeg håber, at vores politikere sammen med medarbejdere og ledelser i systemet kan fixe«, skriver dagens kronikør.

»Jeg er sluppet gennem et kræftforløb med livet i behold på grund af en behandling i verdensklasse betalt af skatteborgerne. Men der altså lige noget, som jeg håber, at vores politikere sammen med medarbejdere og ledelser i systemet kan fixe«, skriver dagens kronikør.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en Kronik. Kroniken er udtryk for skribentens holdning. Du kan indsende Kronik-forslag her.


Kræftoverlever: Jeg fik kun den afgørende skanning, der afslørede kræften, fordi jeg insisterede og fik overbevist en ældre fysioterapeut, som overtalte en ung læge

Det var kun, fordi dagens kronikør insisterede, at han fik den skanning, som afslørede en dødelig kræftsygdom. Her er hans ni ønsker til et bedre og mere lige sundhedssystem i Danmark.

Kroniken
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Politikerne barsler snart med en sundhedsreform. Jeg har læst, at for Dansk Folkeparti drejer det sig om noget med at nedlægge regionerne, og for Socialdemokratiet handler det om at oprette nye lokale hospitaler. For regeringen handler det om at sikre sammenhængen mellem hospital og lægehus.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden