Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Når regeringmagt bliver lig med vælger- og nationalforagt!

Læserbreve
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dagens avis(EB) kan man læse HTS udlægning af krigen i Afghanistan, og hvis man ellers skal tro hende citeret rigtigt for hendes udtalelser, er
denærmest en formærmelse overfor danskerne:

"Resultater i Afghanistan kan ikke diskuteres"! - Det er sådan "sandheden"
nedladende forkyndes til danskerne!

Mindelser om diktaturstaters forkyndelser af "sandheder" bringes desværre
alt for let i erindring med sådan en udtalelse.

Der er bare alt for meget, at diskutere efter 10 års resutatløs krig i såvel Irak som Afghanistan, - målt på de værdier som selv blev sat af
politikerne.

En anden artikel beskæftiger sig med hvor populær HTS er uden for Danmark, og hvor varmt og ensidigt hun taler for "mere EU", som erstatning for danskheden og nationalitetsfølelsen.

Problemet ligger grundlæggende i statministerens fortid i EU inden hun
blev valgt som partileder, og derfor er der grund til, at sætte spørgsmålstegn ved hendes nationalitetsopfattelse overfor Danmark.

Fremover bør det danske socialdemokrati vælg en leder fra de indre rækker, og som ikke først har været i EU-repræsentant for Danmark, så vi kan være sikre på danskheden ligger forrest i partilederens bevidsthed.

HTS er nemlig slet ikke hverken dansker eller socialdemokrat, men derimod "hyper Eurokrat på steroider" i ordets værste betydning - for Danmark.

Desuden gør socialdemorkatiet sig grundigt bemærket på Ghetto-området p.t., og vil generelt afskaffe begrebet, - næppe grundet politisk korrekthed, men nok snarere grundet det ubehagelige ved en vedkendelse af virkeligheden, - Set i lyset af den førte associale politik fra socialdemorkatiets side.

Således fremstår og fremmaner Carsten Jensen i dag dagens "glædelige" budskab om Ghettoerne i Danmark, med deres afskaffelse til fordel for ordene; "Udsatte boligområder - de næste skridt"!

- Hvad bliver det næste kan man med rimelighed spørge, at AF udskiftes med nye skilte hvorpå der - lidt for velkendt står; "Arbejde gør dig fri"!
(det lyder så fint og pænt)


Regeringens brutalitet kan ikke længere skjules for vælgerne, som senest gav udtryk for såvel deres mismod med socialdemorkatiet, som deres fortvivlelse overfor de ensidige skattelettelser i samfundet.

Dertil kommer en næsten identisk Margareth Thatchers måde, at tale ned til vælgerne på, og intet vil høre, men alene tale, og fortælle børnene"(vælgerne), at de skal høre efter, og samtidig finde sig i luftige lappeløsninger langt ude i fremtiden hvor S, SF og R ikke længere har regeringsmagten.
- Det kan udmærket kaldes ansvarligheden forflygtigelse fra fortiden!

Samtidig med ledigheden stiger, stiger løfterne om job til de ledige, - men nu længere ud i fremtdien, end for bare nogle få år siden.
Vildskuddet med at give såvel lærere som skolerne skylden via uddannelsesniveauet er blot en egenudskrevet blankocheck, for hvor god regeringen er, men som ingen kan se nogle lyspunkter i for den nuværende ledighed eller nye job.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden