Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og den kinesiske ambassadør i Danmark Deng Ying tager det første spadestik til det nye Pandaanlæg i Zoologisk Have.
Her skal de to kæmpepandaer, som Kina har udlånt til Danmark, bo, når de efter planen kommer til København i slutningen af 2018. Statsministeren besøgte tidligere i år Chengdu Panda Base, hvor de kommende københavnere kommer fra. Ud over Statsministeren og den kinesiske ambassadør vil arkitekt Bjarke Ingels, Zoos direktion og bestyrelse være til stede.
Foto: Finn Frandsen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og den kinesiske ambassadør i Danmark Deng Ying tager det første spadestik til det nye Pandaanlæg i Zoologisk Have. Her skal de to kæmpepandaer, som Kina har udlånt til Danmark, bo, når de efter planen kommer til København i slutningen af 2018. Statsministeren besøgte tidligere i år Chengdu Panda Base, hvor de kommende københavnere kommer fra. Ud over Statsministeren og den kinesiske ambassadør vil arkitekt Bjarke Ingels, Zoos direktion og bestyrelse være til stede.

Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en leder. Lederen er udtryk for Politikens holdning og skrives på skift af medlemmerne af avisens lederkollegium.


Pandaens bedste ven

Løkkes tiggeri til pandaburene er uværdigt.

Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Op til folketingsvalget er det værd at huske, at vores statsminister findes i to udgaver. Privat-Lars og statsminister-Lars.

cj

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden