Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Et par retter fra Madvognen i skåle af porcelæn. Kunder betaler en pant på 30 kroner per enhed og får beløbet tilbageført, når skålen afleveres. Foto: Søren Thorsson

Arggghhh, emballagen fylder mere end take away-maden: Dansk firma har succes med at bruge porcelæn i stedet for plastik

Mange hader al den plastik, der bliver brugt til at emballere færdigretter, men savner alternativer. Iværksætter viser vej.

FOR ABONNENTER

Kender du det? Det giver mening at gøre en travl dag mere overskuelig ved at vælge takeaway eller få mad bragt via en fast ordning. Men måltidet får let en fad eftersmag, når man bagefter dumper en hel pose med engangsemballage i skraldespanden.

Ingen aner, hvor mange stykker plastik, det drejer sig om, men et skøn beregnet ud fra den miljøafgift på cirka 20 kroner per kilo engangsemballage, som forretningsdrivende indbetaler til staten, giver et fingerpeg.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden