Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Ting skal være i orden i Bo Andersens liv. Det irriterer ham, når nye tiltag koster penge uden at giver mening. Hvorfor skulle alle f.eks. købe nye postkasser, når folk ikke længere sender breve?

Analog borger: Det er ondt at pådutte gamle digitale nederlag

Danmark er blevet digitalt, men mere end 300.000 borgere er ikke med i det digitale liv. Nogle af dem bliver ensomme, andre føler sig bare udenfor, og samfundet mister især de ældres vigtige erfaringer, mener kritikere af den hurtige digitalisering.

FOR ABONNENTER

Bo Andersens pointer er lige så skarpt skåret som de stålkuber, han som ung smed og maskinarbejder lærte at fremstille, så de passer på tiendedele af en millimeter.

»Alt det digitale er trukket ned over hovedet på os, og jeg synes ikke, det er fair. Det er ondt at pådutte gamle den nederlagsfølelse«, siger den 78-årige mand, som sammen med sin hustru bor i en ejerlejlighed på Frederiksberg.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden