0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jan og Charlottes søn blev stofmisbruger: »Vi stod med et barn på 16 år, som sagde: »Hvis jeg ikke betaler i morgen, får jeg klippet en finger af«. Det er eddermame barskt««

Politikommissær Jan Jensen og lægesekretær Charlotte Jensen oplevede et vågent mareridt, da stoffer fik tag i deres 14-årige søn. Nu bryder de tabuet og fortæller om de 8 år, der er gået.

FOR ABONNENTER

Hvordan er det nat efter nat at køre rundt og lede efter sin 14-årige søn? At miste kontakten til sit barn i et år? At få ham hjem, tynd, gennemtæsket og panisk angst for næste straf for en ubetalt dummebøde? At tale nøgternt om, hvorvidt han skal begraves i stilhed, eller narkovennerne skal have lov til at komme med?​​​​

Kontrasten mellem det brutale indhold i Charlotte og Jan Jensens fortælling om at være forældre til en stofmisbruger og pænheden i deres velindrettede hjem i Søborg er slående. Men kun overraskende, hvis man tror, at ’den slags’ kun sker for andre – underforstået andre, der ikke har styr på tingene.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden

    Seneste nyt