0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Wrooom – eldrevne løbehjul, segboards og motoriserede skateboards drøner afsted på cykelstierne

Stadig flere og flere danskere kører rundt på eldrevne løbehjul og andre eltransportmidler. Lige nu ulovligt, men regeringen ser på at ændre loven.

FOR ABONNENTER

Det giver et massivt og brat ryk i skateboardet, da jeg trykker på joysticket på remoten, der sidder rundt om mine fingre som et slags plastisk knojern, og jeg er nær ved at miste balancen, vælte baglæns og knalde ryggen ned i asfalten. Jeg blafrer med armene og på en eller anden måde lykkedes det mig, som har kørt skateboard som ung og stadig har rester af erfaring siddende i krybdyrhjernen, at holde fødderne på brættet.

Det elektriske longboard af mærket KooWheel kan virkelig blæse afsted, og efter et kvarter har jeg fået styr på teknikken og balancen, når det accelererer, og jeg kan med lille swirp ned på joysticket få boardet til at bremse rimelig effektivt op igen. Det er hylende sjovt, og man føler sig langt bedre underholdt – langt mere i live – end når man tramper afsted endnu en dag på sin gamle, sorte herrecykel.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts