0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Den er så ulækker den her«: Testdommere fælder hård dom over donuts

Tre ud af seks testede donuts er så ringe, at de kun får et enkelt tjektegn. Det er den hårde dom, da vi sætter tænderne i de friturestegte kager, som ellers er væltet ind over Danmark de senere år. Den bedste donut smager til gengæld præcis, som en donut bør smage.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Bækgaard
Foto: Mikkel Bækgaard

Dommen var hård, da to testdommere satte tænderne i seks donuts. Kun en enkelt imponerede.

Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Egentlig er det ikke så svært at lave den perfekte donut. Det kræver bare gode ingredienser og passion.

Sådan lyder det fra australske Pamela Poncellin, der for et år siden åbnede donutbutikken Dough Girls i København.

»Har du gode ingredienser, f.eks. god chokolade, godt mel, god vanilje og godt smør, kan du ikke rigtig lave en dårlig donut«, siger hun, da Politiken ringer for at høre hendes hemmelighed bag de friturestegte runde kager, som de senere år er blevet voldsomt populære i Danmark.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere