Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lyngstad Martin Slottemo
Foto: Lyngstad Martin Slottemo

Salget af oksekød som dette er svagt faldende, siger Coop.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det vegetariske breder sig: Salget af kød i Coop falder

Tendens til at danskerne skifter fra okse og svinekød til kylling.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

På blot syv år er antallet af danskere, der spiser helt eller delvist vegetarisk, vokset til mere end det dobbelte. 8,3 procent af danskerne spiser vegetarisk mindst tre-fire dage om ugen mod 3,8 procent i 2010. Yderligere 20 procent fravælger helt kødet en til to dage om ugen.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden