0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af varm chokolade: De dyreste chokoladepinde giver den lækreste drik

Dommerne er rørende enige om, hvad du skal blande i din varme mælk, når kulden bider. De dyreste chokoladepinde smager nemlig både mørkt, bittert og sødt, mens de billigste er for milde og mælkede.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Efter lidt tid i glasset skiller den varme chokolade, og kræver lidt mere omrøring.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der var engang, hvor det hed ’varm kakao’, men det skulle måske have heddet ’varm vekao’. Vi skal nemlig ikke mere end 10-15 år tilbage, før vinterdrikken var lavet af Nesquick, O’boy eller opvarmet Matilde. Produkter med et meget lavt kakaoindhold. I dag ser billedet helt anderledes ud. Nu hedder det ’varm chokolade’. Og på cafeer og kaffebarer er det mørk og bitter chokolade med tårnhøj kakaoprocent, der røres i mælken.

»Chokoladepinde til varm chokolade har været i vækst over alle årene ho