Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Efter lidt tid i glasset skiller den varme chokolade, og kræver lidt mere omrøring.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test af varm chokolade: De dyreste chokoladepinde giver den lækreste drik

Dommerne er rørende enige om, hvad du skal blande i din varme mælk, når kulden bider. De dyreste chokoladepinde smager nemlig både mørkt, bittert og sødt, mens de billigste er for milde og mælkede.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der var engang, hvor det hed ’varm kakao’, men det skulle måske have heddet ’varm vekao’. Vi skal nemlig ikke mere end 10-15 år tilbage, før vinterdrikken var lavet af Nesquick, O’boy eller opvarmet Matilde. Produkter med et meget lavt kakaoindhold. I dag ser billedet helt anderledes ud. Nu hedder det ’varm chokolade’. Og på cafeer og kaffebarer er det mørk og bitter chokolade med tårnhøj kakaoprocent, der røres i mælken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden