0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Amalies smørrebrød er en old school fornøjelse

Frokostrestaurant Amalie hører stadig til blandt de bedre i byen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Astrid Dalum
Foto: Astrid Dalum

Træpaneler og stivede servietter. Afslappet og stilfuldt. Og tataren var fin, om end den ikke smagte af så pokkers meget.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Djævelen ligger som bekendt i detaljen – og det gælder ikke mindst det klassiske danske smørrebrød. Konservatismen er en uomtvistelig del af gamet, når man ser på menuerne for de fleste frokostrestauranter.

Vi vil tilsyneladende have vores kryddersild, marineret sild og karrysild. Vi vil ikke undvære vores ribbensteg, dyrlægens natmad eller gammelosten. Og der er også grænser for, hvor meget variation inden for selve retterne frokostpublikummet vil se på de gerne musselmalede tallerkener.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere