0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sydkinesisk folkekøkken mangler finesserne

Hos stemningsfulde Magasasa i Istedgade bliver Kina serveret råt for usødet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er som at træde ind i et kinesisk folkekøkken, når man besøger Magasasa i Istedgade. Her taler hovedparten af gæsterne kinesisk, og menuen byder på specialiteter, der ellers ikke serveres på vore breddegrader. Foto: Per Folkver

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kvarteret omkring Istedgade er kendt som Little Asia, men det har altid været småt med de gode kinesiske restauranter.

En ny er nu dukket op lige rundt om hjørnet fra Hovedbanegården, og sjældent har jeg oplevet så mange kinesere på et spisested i København. Stemningen var som at være i et kinesisk folkekøkken igen.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere